calorie-energie-voor-castricum-logo-sticky

 

Op dit leden- en aanmeldportaal:

  • kan iedereen zich AANMELDEN ALS NIEUW LID:  Je lidmaatschap wordt geactiveerd . Je ontvangt dan een mail met inloggegevens.
  •  kunnen leden inloggen (in het formulier hierboven) en daarna:
  •  kan iedereen zich inschrijven voor onze nieuwsbrief: ‘Aanmelden nieuwsbrief’.Let op: als je je inschrijft als lid van CALorie, schrijven we je ook in voor onze nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat een link hoe je je kan uitschrijven als abonnee op onze nieuwsbrief.

nb. Alleen leden kunnen gebruik maken van de diensten van CALorie muw van de diensten die vallen onder de RRWE. Heb je interesse in onze diensten en ben je geen lid? Meld je dan hier eerst aan als lid. Je ontvangt dan een mail de bevestiging van je lidmaatschap met daarin ook je inloggegevens. Hiermee kan je inloggen  en vervolgens opgeven van welke diensten je gebruik wil maken.

nb. Weet je je inlogegvens niet of wil je voor de eerste keer toegang krijgen dan kun je via je email adres de toegangsgegegevns opvragen via wachtwoord vergeten.

Privacy

We gaan zorgvuldig om met de gegevens die je ons toevertrouwt. Welke maatregelen we getroffen hebben, kan je lezen in ons privacyreglement

Vragen?

Eventuele vragen kan je richten aan de secretaris, Sjoerd Dijkstra. Deze is te bereiken via de mail: Sjoerd Dijkstra.